Pui Suprem
Chicken Supreme ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 43G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 673 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de unt, sare condimentată, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Suprem, Pui Suprem, și Pui Suprem.
Instrucțiuni
Tăiați brânza Monterey Jack în opt 2-1 / 2-in. x 1 în. x 3/8-în. benzi. Într-un castron, combinați untul, pătrunjelul, oregano și maghiranul; întindeți 1-1/2 lingurițe peste fiecare fâșie de brânză. Acoperiți și refrigerați brânza și amestecul de unt rămas timp de cel puțin 2 ore.
Aplatizați puiul la 1/8 in. grosime; se presară cu sare condimentată.
Așezați o fâșie de brânză pe fiecare bucată de pui.
Rulați și introduceți capetele; asigurați-vă cu o scobitoare. Înveliți puiul pe toate părțile cu făină. Se înmoaie în ouă, apoi se acoperă cu crutoane.
Așezați cusătura în jos într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute. Într-o cratiță, combinați vinul sau bulionul și amestecul de unt rezervat; se încălzește până se topește untul.
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când sucurile de pui curg limpede. Aruncați scobitoarea înainte de servire.