Pui Suprem

Pui Suprem
Chicken Supreme ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 43G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 673 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de unt, sare condimentată, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Suprem, Pui Suprem, și Pui Suprem.

Instrucțiuni

1
Tăiați brânza Monterey Jack în opt 2-1 / 2-in. x 1 în. x 3/8-în. benzi. Într-un castron, combinați untul, pătrunjelul, oregano și maghiranul; întindeți 1-1/2 lingurițe peste fiecare fâșie de brânză. Acoperiți și refrigerați brânza și amestecul de unt rămas timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
MaghiranMaghiran
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aplatizați puiul la 1/8 in. grosime; se presară cu sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați o fâșie de brânză pe fiecare bucată de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Rulați și introduceți capetele; asigurați-vă cu o scobitoare. Înveliți puiul pe toate părțile cu făină. Se înmoaie în ouă, apoi se acoperă cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Așezați cusătura în jos într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute. Într-o cratiță, combinați vinul sau bulionul și amestecul de unt rezervat; se încălzește până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când sucurile de pui curg limpede. Aruncați scobitoarea înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista