Pui sufocat în sos
Puiul sufocat în sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, slănină tăiată transversal în fâșii de 1/4 inch, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui sufocat și sos, Pui sufocat cu sos și orez, și Sufocat de pui și sos (Makeover) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste peste tot, 8 minute.
Transferați puiul pe o farfurie.
Adăugați slănina în tigaie și gătiți, amestecând, până când grăsimea este redată, 2 minute.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în tigaie și amestecați făina până se încorporează.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie ușor, 3 minute.
Adăugați pasta de roșii și roșii și gătiți, amestecând, până când Roșia se înmoaie ușor, 5 minute.
Se adaugă laptele și bulionul și se fierbe, amestecând până se îngroașă ușor, 3 minute. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie; adăugați crenguțele de pătrunjel.
Acoperiți puiul și fierbeți la cuptor timp de 20 de minute, până când carnea este gătită. Folosind clești, transferați puiul într-un platou și aruncați crenguțele de pătrunjel.
Întoarceți tigaia la foc moderat și gătiți șuvița, amestecând constant, până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Se amestecă pătrunjelul tocat, se toarnă sosul peste pulpele de pui și se servește.