Pui Sufocat

Pui Sufocat
Puiul sufocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 653 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ciuperci, zahăr, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui Sufocat, Pui Sufocat, și Pui Sufocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si ciupercile in unt 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă zahărul. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt foarte maronii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă sosul și sherry în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SosSos
3
Adăugați pui în tigaie; sos de lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Acoperiți; gatiti 5 pana la 10 minute, intoarcand puiul dupa jumatate din timpul de gatit, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista