Pui Sufocat
Puiul sufocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 653 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ciuperci, zahăr, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui Sufocat, Pui Sufocat, și Pui Sufocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si ciupercile in unt 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă zahărul. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt foarte maronii.
Se amestecă sosul și sherry în legume.
Adăugați pui în tigaie; sos de lingură peste pui.
Acoperiți; gatiti 5 pana la 10 minute, intoarcand puiul dupa jumatate din timpul de gatit, pana se incalzeste bine.