Pui sub o tigaie

Pui sub o tigaie
Puiul sub o tigaie este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 484 calorii, 31g de proteine, și 38g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cajun pui Skillet cu paste-o ia pe bază de pui Skillet meal builder, Tigaie de pui dulce și acru – variație de bază a tigaiei de pui, și Tigaie mediteraneană de pui – o variantă a tigaiei de pui de bază.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Tăiați puiul, folosind foarfece de bucătărie, de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale, separând coloana vertebrală de pui; aruncați coloana vertebrală. Deschideți puiul ca pe o carte. Întoarceți puiul, pieptul în sus și apăsați ferm împotriva sternului cu călcâiul mâinii până când fisurile osoase. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Puneți puiul într-un vas de copt sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Pulse usturoi și următoarele 8 ingrediente într-un procesor de alimente până când amestecul formează o pastă groasă. Rezervați jumătate din pastă. Frecați jumătatea rămasă de pastă pe ambele părți ale puiului. Acoperiți puiul cu folie de plastic și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Încălziți o parte a grătarului la 300 până la 350 de căldură (medie); lăsați cealaltă parte neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Puneți puiul, pieptul în jos, peste partea luminată a grătarului; deasupra cu o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Așezați o tigaie din fontă pe puiul acoperit cu folie pentru a se aplatiza. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 10 până la 15 minute sau până când puiul este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Scoateți tigaia și folia. Întoarceți puiul și transferați-l pe partea neluminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a sânului înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Scoateți puiul din grătar și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Periați cu pastă rezervată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista