Pui sub o tigaie
Puiul sub o tigaie este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,26 USD pe porție. O porție conține 484 calorii, 31g de proteine, și 38g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cajun pui Skillet cu paste-o ia pe bază de pui Skillet meal builder, Tigaie de pui dulce și acru – variație de bază a tigaiei de pui, și Tigaie mediteraneană de pui – o variantă a tigaiei de pui de bază.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul și uscați-l.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o tăietură.
Tăiați puiul, folosind foarfece de bucătărie, de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale, separând coloana vertebrală de pui; aruncați coloana vertebrală. Deschideți puiul ca pe o carte. Întoarceți puiul, pieptul în sus și apăsați ferm împotriva sternului cu călcâiul mâinii până când fisurile osoase. Tuck sfaturi aripa sub.
Puneți puiul într-un vas de copt sau tigaie.
Pulse usturoi și următoarele 8 ingrediente într-un procesor de alimente până când amestecul formează o pastă groasă. Rezervați jumătate din pastă. Frecați jumătatea rămasă de pastă pe ambele părți ale puiului. Acoperiți puiul cu folie de plastic și răciți 1 oră.
Încălziți o parte a grătarului la 300 până la 350 de căldură (medie); lăsați cealaltă parte neluminată.
Puneți puiul, pieptul în jos, peste partea luminată a grătarului; deasupra cu o bucată de folie de aluminiu.
Așezați o tigaie din fontă pe puiul acoperit cu folie pentru a se aplatiza. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 10 până la 15 minute sau până când puiul este rumenit.
Scoateți tigaia și folia. Întoarceți puiul și transferați-l pe partea neluminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a sânului înregistrează 16
Scoateți puiul din grătar și lăsați să stea 5 minute.
Periați cu pastă rezervată.