Pui sub o cărămidă cu ierburi proaspete și sos de usturoi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul sub o cărămidă cu ierburi proaspete și sos de usturoi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 175 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, vârfuri de crenguță de pătrunjel, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ 30 Minute usturoi-patrunjel pui-sub-o-caramida, Pui la grătar sub o cărămidă cu lămâie, usturoi și rozmarin, și Pui în sos de usturoi și ierburi.
Instrucțiuni
Gatiti 8 catei de usturoi in apa clocotita 2 minute.
Se pune în procesor și se răcește.
Adăugați restul de 4 căței de usturoi și următoarele 6 ingrediente. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei, amestecând până se formează sos gros. Se condimentează cu sare. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte.
Transferați în castron; acoperiți și răciți.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați 1/2 cană de sos și întoarceți-l pentru a acoperi uniform. Se răcește cel puțin 1/2 oră și până la 4 ore, întorcând punga ocazional.
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătar. Acoperiți fiecare bucată cu 1 cărămidă învelită în folie. Grătiți până când pielea este maro aurie și crocantă, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați cărămizile. Întoarceți puiul; grătar până la fiert, aproximativ 5 minute. Aranjați puiul pe platou. Puneți puțin sos.
Serviți, trecând sosul rămas separat.