Puiul sub o cărămidă cu avocado și ardei iute este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 668 calorii, 40g de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Sub O Cărămidă Cu Avocado Și Ardei Iute, Pui De Cărămidă, și Pui Sub Cărămidă.
Instrucțiuni
1
Deschideți puiul și așezați-l pe o suprafață de lucru, cu pielea în sus. Folosind palmele, apăsați ferm pe stern pentru a aplatiza sânul. Condimentați puiul peste tot cu 1 lingură de sare,1/2 linguriță de piper negru și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Piper Cayenne Măcinat
Pui întreg
Sare
2
Se pune într-un vas de copt; frecați cu 1 lingură de ulei, presărați cu coajă de lămâie și împrăștiați rozmarinul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Rozmarin
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
4
Construiți un foc mediu-mic într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătar și așezați o cărămidă sau o tigaie grea deasupra puiului pentru a-l cântări. (Acest lucru va expune mai multă piele la căldură directă, făcând-o crocantă; puiul se va găti și mai repede.) Gatiti pana cand pielea este crocanta si maro aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Folosind clești, puneți cărămida deoparte. Întoarceți puiul, acoperiți grătarul și gătiți încă 10 minute. Continuați să gătiți și să întoarceți puiul la fiecare 10 minute, acoperind grătarul între ture, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de litri F, aproximativ 50 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Clește
7
Transferați pe o placă de sculptură; lăsați puiul să se odihnească timp de 10-20 de minute. (Odihna va face carne mai suculentă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
8
În timp ce puiul se odihnește, adăugați mai mulți cărbuni la foc, dacă este necesar, pentru a crește căldura la mediu sau pentru a încălzi grătarul cu gaz la mediu-mare. Condimentați chile, ardeiul gras și ceapa cu sare și piper. Grătiți (sau folosiți un coș pentru grătar) la foc mediu, rotind ocazional, până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
Pui întreg
Ardei Iute
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Transferați ceapa într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Transferați ardeii iute și ardeii pe o suprafață de lucru și tăiați longitudinal în felii de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ardei Iute
11
Se adaugă în castron cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați 1/4 cană de oțet în legume și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Oțet
13
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
15
Adăugați busuioc și amestecați pentru a se ofili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
16
Adăugați amestecul de busuioc în castron cu ceapă. Condimentați legumele după gust cu sare și mai mult oțet, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Oțet
Busuioc
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Frecați partea tăiată a avocado cu restul de 1 lingură de ulei, condimentați cu sare și presărați cu pudră de chili. Grătar, tăiat cu fața în jos, până când avocado este încălzit ușor și carnea este maro aurie, aproximativ 3 minute.