Pui Stroganoff I
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Chicken Stroganoff I. Pentru 2,6 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 712 calorii , 40 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită jumătăți de piept de pui, unt, smântână și amestec de supă de ceapă. Această rețetă este pe placul a 13 bucătari și bucătari. Cu un scor de 80% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ carne de vită Stroganoff cu ciuperci Bella , paste clasice de vită Stroganoff și Easy Weeknight Beef Stroganoff .
Instrucțiuni
Într-un vas sau castron puțin adânc, asezonați făina cu sare și piper, după gust. Dragă puiul în făină asezonată pentru a se acoperi. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul învelit în unt topit sau margarină până devine auriu.
Într-un castron mediu combinați supa, jumătate și jumătate, amestecul de supă de ceapă uscată, pătrunjelul, usturoiul, ciupercile, nucșoara și sosul de rumenire.
Se amestecă totul și se toarnă amestecul peste puiul în tigaie. Reduceți focul la mic și lăsați să fiarbă, acoperit, timp de 1 oră.
Se amestecă smântâna și se încălzește, dar NU FIORBEȚI! Acoperiți cu ceapă verde tocată și serviți peste tăiței sau orez, dacă doriți.