Pui stratificat și fasole neagră enchilada caserola

Reteta de pui stratificat și fasole neagră enchilada caserola este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sos enchilada, ardei chile, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Plăcintă cu Tortilla cu legume prăjite stratificate, cartofi dulci și fasole neagră (+ sos enchilada de casă!), Caserola Enchilada Cu Pui Stratificat, și Chile Stratificat-Caserola Enchilada De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și pulverizați cu spray de gătit cu legume.
Se sotează puiul cu chimen și coriandru până când puiul este gătit.
Transferați într-un castron mediu. Se amestecă coriandrul, fasolea neagră și ardeii verzi chile.
Întindeți jumătate din sosul enchilada pe fundul unui vas de copt de 11x7 inch.
Puneți 4 tortilla peste sos, suprapunându-se dacă este necesar. Puneți jumătate din amestecul de pui peste tortilla și presărați cu jumătate din brânză și jumătate din smântână. Puneți sosul enchilada rămas peste brânză și faceți un alt strat de tortilla.
Puneți amestecul de pui rămas peste tortilla. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți capacul și presărați brânza rămasă deasupra și punctați cu smântână. Continuați să gătiți, neacoperit, încă 5 până la 10 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.