Pui spumante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 592 calorii. Pentru $ 3.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, jumătăți de piept de pui, vin spumant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sparkling Mai Tai, Grapefruit Spumant, și Punch Spumant.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună făina, sarea, piperul și praful de usturoi într-un castron puțin adânc. Apăsați pieptul de pui în amestecul de făină pentru a acoperi bine. Puneți pieptul de pui acoperit deoparte pe hârtie cerată; nu stivați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Praf De Usturoi
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ciupercile cu 1/4 cană de vin până când sucurile de ciuperci au fost absorbite și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 15 minute. Împingeți ciupercile până la marginea tigaiei și așezați pieptul de pui acoperit în centrul tigaiei. Se rumenesc pieptul de pui pe fiecare parte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, și se toarnă restul de 1 cană de vin. Acoperiți tigaia și gătiți până când puiul nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Ciuperci
Pui întreg
Unt
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți pieptul de pui din tigaie și aranjați pe un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă smântâna în tigaie, se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când bucățile de aromă maro de pe fundul tigaiei s-au dizolvat și sosul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute.