Pui Sparanghel Coace
Pui sparanghel coace este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 523 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sparanghel, pui, tulpini și bucăți de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui și sparanghel coace, Pui Sparanghel Paste Coace, și Sparanghel prăjită și pui Penne coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți două treimi din biscuiți în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii; așezați într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu pui; se întinde supa peste pui.
Într-un castron mare, combinați sparanghelul, castanele de apă, ciupercile și maioneza; lingură peste supă. Zdrobiți biscuiții rămași; presărați deasupra.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 30-40 de minute sau până când este încălzit.