Pui sotat în sos de vin Albarino cu ciuperci sălbatice Pommes Anna
Pui sote în sos de vin Albarino cu ciuperci sălbatice Pommes Anna ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul principal curs. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 677 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,35 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, cimbru, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Pommes Anna (Cartofi Anna), Chateaubriand prăjit cu vin roșu-reducere de ciuperci și piure de Pommes, și Pommes Anna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. condimentați puiul cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați făina într-un bol mediu și dragați puiul în amestec. Atingeți orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare până aproape de fumat și sotati puiul în 2 loturi până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scoateți puiul pe o foaie de copt și terminați de gătit la cuptor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați șalotele și usturoiul în tigaie și gătiți până la moale. Creșteți căldura la mare, adăugați vinul și reduceți până aproape uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulionul de pui și continuați să gătiți la o consistență de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Bateți untul, tarhonul și mazărea și condimentați cu sare și piper după gust.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat, adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
3
Adăugați vinul și gătiți până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se adaugă cimbrul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Cartofi: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se toarnă 2 linguri de unt clarificat într-o tigaie de fier și se încălzește la foc mare. Aranjați feliile de cartofi în tigaie în cercuri concentrice, suprapunând feliile, stropiți fiecare strat cu unt, condimentați cu sare și piper și întindeți o parte din duxelle de ciuperci pe întreaga suprafață. Repetați pentru a face 4 până la 5 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Încălziți tigaia deasupra aragazului până când bulele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, Opțional
8
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când cartofii se rumenesc și se înmoaie, 20 până la 25 de minute. Apăsați cartofii cu un capac de oală în timpul coacerii o dată sau de două ori pentru a le menține plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scoateți din cuptor și turnați excesul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de a inversa pe un platou rotund.