Pui sotat cu roșii, măsline și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul sotat cu roșii, măsline și Fetan. O porție conține 370 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,61 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, măsline kalamatan, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ 5 ingrediente Rabe de pui și Broccoli sotate cu măsline negre, roșii uscate și Feta, Arta de a mânca pui saut cu roșii și măsline, și Pui grecesc cu măsline, Fetan și roșii.
Instrucțiuni
Scor partea de sus a piept de pui cu cuțit ascuțit; loc în vas mare de copt de sticlă.
Bateți 1/2 cană de ulei, suc de lămâie, 6 lingurițe de oregano și usturoi într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. Răciți 3 linguri de pansament pentru roșii.
Se toarnă pansamentul rămas peste pui; întoarceți puiul la strat. Capac; la frigider cel puțin 3 ore și până la 6 ore, întorcându-se ocazional.
Aruncați măslinele, roșiile, feta, restul de 2 lingurițe de oregano și pansamentul rezervat într-un castron mediu.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și saut-ul până când sunt fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă în platou; condimentează după gust cu sare și piper. Puneți amestecul de roșii pe pui.