Pui Smucit Perfect La Cuptor

Puiul perfect la cuptor este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 121G de grăsime, și un total de 1453 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper, ghimbir măcinat, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe oferindu -, Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente, și Cartoful Copt Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți frecarea prin combinarea sării, a condimentului, a zahărului brun, a prafului de ceapă, a usturoiului, a nucșoarei, a piperului, a ghimbirului, a piperului cayenne, a scorțișoarei și a cimbrului. Aruncați bucățile de pui cu amestecul de condimente, apoi acoperiți și marinați la frigider 2 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Turnați uleiul vegetal într-un vas de copt de 9x13 inch.
Așezați bucățile de pui cu pielea în sus în vasul de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră 20 de minute, până când nu mai este roz lângă os. Porniți cuptorul pentru a se fierbe și gătiți până când pielea se prăjește, 2 până la 5 minute.