Pui Saucy Skillet necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 459 de calorii , 28 g de proteine și 32 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 1,46 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de turmeric măcinat, făină, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 38% , ceea ce este destul de rău. Tigaia saucy cu pui , tigaia saucy mexicană și tigaia cu spanac și pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați făina și condimentele într-un castron puțin adânc sau într-o pungă mare de plastic resigibilă. Dragați sau agitați puiul în amestecul de făină. Într-o tigaie mare, gătiți puiul în unt la foc mediu până se rumenește pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă smântână peste pui; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3
Serviți sosul peste pui și piure de cartofi dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe