Pui Satay
O porție conține 41 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de grătar original cu ochi de taur, piept de pui, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura de pui Satay), Pui Satay, și Pui Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente; se toarnă peste pui într-un vas de sticlă puțin adânc. Se dă la frigider cel puțin 1 oră pentru a se marina, întorcându-se după 30 min.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Infilați puiul pe frigarui.
Grătar 4 până la 5 min. pe fiecare parte sau până când puiul este gata.