Pui Salvie Cordon Bleu
Reteta Sage Chicken Cordon Bleu poate fi facuta in aproximativ 1 ora si 5 minute. Pentru 1,39 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 32 g de proteine și 16 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați pătrunjel, brânză mozzarella parțial degresată, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chicken Cordon Bleu, Chicken Cordon Bleu și Chicken Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/8 inch. grosime.
Puneți o felie de șuncă, o fâșie de brânză mozzarella, 1 lingură de roșie și 1/8 de linguriță de salvie în centrul fiecărui piept de pui.
Rulați și înfundați în capete; asigurați cu scobitori.
Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul și pătrunjelul.
Pune 3 linguri de unt într-un alt vas puțin adânc. Înmuiați puiul în unt, apoi rulați în amestecul de pesmet.
Puneți într-un 9-in uns. vas pătrat de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 45 de minute sau până când un termometru arată 170°. Aruncați scobitorii.