Pui Rotisor Cu Saramură De Rozmarin

Pui Rotisor Cu Saramură De Rozmarin
O porție conține 92 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, rozmarin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow Cooker Rotisor Lămâie-Rozmarin Pui, Pui Cu Rozmarin La Grătar, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Saramură De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare combinați ingredientele de saramură. Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scufundați puiul în saramură, pieptul în jos și dați-l la frigider timp de 6 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
3
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la foc mediu (350 până la 232°).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți puiul din oală și aruncați saramura. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Strângeți puiul cu sfoară de măcelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Urmând instrucțiunile grătarelor, fixați puiul în mijlocul unui scuipat de rotisor, puneți scuipatul la loc și porniți motorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați o tigaie mare de folie de unică folosință sub pui pentru a prinde picăturile. Gatiti puiul la foc mediu indirect, cu capacul inchis, timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Dacă grătarul dvs. are un arzător cu infraroșu în spatele grătarului, după 1 oră de gătit, aprindeți arzătorul și setați-l la foc mediu (lăsând arzătoarele exterioare obișnuite pe mediu și arzătoarele din mijloc oprite). Dacă grătarul dvs. nu are un arzător cu infraroșu, continuați să gătiți puiul așa cum făceați. Oricum ar fi, gătiți puiul până când suprafața devine maro auriu intens și temperatura internă ajunge la 160 până la 74° în partea cea mai groasă a coapsei (fără a atinge osul). Acest lucru ar trebui să dureze 10 până la 20 de minute cu arzătorul cu infraroșu și 20 până la 30 de minute fără arzătorul cu infraroșu. Urmăriți cu atenție că pielea de pui nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Când puiul este complet gătit, opriți motorul rotisorului și scoateți scuipatul de pe grătar. Înclinați puiul în poziție verticală peste tigaia cu folie, astfel încât lichidul care s-a acumulat în cavitatea găinilor să se toarne în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade în acest timp.)
10
Transferați puiul de la scuipat pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Tăiați în bucăți de servire.
12
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista