Pui Rapid De Caise

Pui Rapid De Caise
Puiul de caise rapid ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ulei de canolan, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Rapid De Migdale De Caise, Pui Glazurat Rapid Cu Caise, și Trufe de caise și nuci rapide și ușoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un resigilabil mare, combinați primele șapte ingrediente; adăugați pui. Sigilați sacul și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Transferați într-un vas superficial pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 3 minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Adăugați piper verde și caju. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 2-4 minute sau până când puiul nu mai este roz, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
CajuCaju
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Lăsați să stea 3 minute.
5
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista