Pui Prăjiți În Două Moduri

Pui Prăjiți În Două Moduri
O porție conține 20 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de pudră de cinci condimente, lămâie, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Prăjiți, Pui Prăjiți Cu Ierburi, și Pui Prăjiți Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Condimentează prăjitorii cu sare și piper în interiorul cavității puiului și pe pielea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie. Creați un divizor între cele 2 găini cu o bucată groasă de folie de aluminiu. Frecați 1 din găini peste tot cu pulberea cu cinci condimente și chestii cu 3 căței de usturoi și 2 sferturi portocalii. Strângeți celelalte 2 sferturi portocalii peste pui și așezați 1 sub un picior și 1 sub o aripă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Umpleți celălalt pui cu frunze de salvie, restul de 3 căței de usturoi și 2 sferturi de lămâie. Strângeți celelalte 2 sferturi de lămâie peste pui și așezați 1 sub un picior și 1 sub o aripă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Prăjiți timp de 1 1/2 ore până când pielea este crocantă și sucurile curg limpede și copanele se îndepărtează ușor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de sculptură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista