Pui prăjiți cu ghirlandă de usturoi rezistentă la Vampire
Friptura de pui cu ghirlanda de usturoi Vampireproof este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Șofran aurit și unt de curcan prăjit cu ghirlandă de plante, Pui De Friptură Dublu Clasic, și Pui De Nucă De Cocos Și Coriandru Pe Jumătate Prăjiți.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie, cimbru, frunze de rozmarin, salvie și 1/2 linguriță de piper.
Clătiți puii și uscați. Scoateți și aruncați bucăți de grăsime. Frecați amestecul de ulei de măsline peste pui și puneți păsările la sân și la cel puțin 1 inch distanță pe un raft într - o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci. Frecați restul de 1 lingură de ulei de măsline peste tot usturoiul.
Așezați capetele de usturoi pe raft lângă găini.
Prăjiți într-un cuptor 425 până când usturoiul este moale atunci când este presat, aproximativ 1 oră, iar puii sunt bine rumeniți și carnea nu mai este roz la osul coapsei (tăiat la test), 1 până la 1 1/4 ore; dacă usturoiul se face înainte de pui, transferați usturoiul într-un vas și păstrați-l cald. Sfat sucuri din cavitățile corpului în tigaie de prăjire.
Puneți puii pe un platou mare, înconjurați cu capete de usturoi și garnisiți cu crengute de rozmarin. Păstrarea găinilor calde, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Sculpta pui. Separați căței de usturoi și stoarceți usturoiul din coji pentru a mânca cu pui.
Adăugați sare și piper după gust.