Pui prăjit și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit și cartofii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1044 calorii, 67g de proteine, și 70g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, suc de lămâie, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui Și Cartofi Prăjiți Într-O Singură Tigaie, Pui prăjit și cartofi, și Cârnați De Pui Prăjiți Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Lăsați puiul să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 până la 60 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-un castron mic sau mini prep, amestecați împreună untul cu rozmarinul, cimbrul, usturoiul, sarea și piperul. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie, apoi se freacă puiul peste tot cu 3 linguri de unt herbat. Nota bucătarului: asigurați-vă că puiul este uscat. Glisați o parte din unt sub pielea sânului. Legați picioarele de pui împreună cu șirul de bucătărie.
Într-o tigaie mică, turnați vinul alb și așezați pieptul de pui cu fața în jos. Prăjiți timp de 15 minute. Într-un castron mediu, condimentați cartofii cu sare și piper și stropiți cu ulei pentru a acoperi.
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor.
Scoateți puiul pe o farfurie rotindu-l cu fața în sus.
Ungeți restul de unt cu ierburi deasupra puiului.
Adăugați cartofii în fundul tigaiei și așezați puiul deasupra.
Coborâți temperatura cuptorului la 325 de grade F și readuceți puiul la cuptor pentru a termina prăjirea până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei interioare, fără a atinge osul, atinge 160 de grade F, aproximativ 1 oră mai mult. După ce ați terminat, scoateți puiul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de sculptură.
Scoateți cartofii într-un castron de servire.
Întoarceți tigaia de prăjire la plită la foc mare. Degajează tigaia cu sucul de lămâie, răzuind bucățile lipite de fundul tigaiei.
Așezați felii de pui pe farfurie cu cartofi și stropiți sosul de tigaie peste ambele.