Pui Prăjit Întreg De Bază
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul de bază întreg prăjit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 41G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan Prăjit De Bază, Filet De Porc Prăjit De Bază (3 Puncte Ww), și Rețetă de bază pentru pulpă de miel prăjită dezosată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați puiul pe o suprafață de lucru sau pe o tăietură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Tăiați și aruncați orice grăsime suplimentară care atârnă în jurul cavității corpului.
Stropiți uleiul pe pui și frecați-l pe toată pielea. Condimentați generos în interior și în exterior cu sare și piper.
Așezați lămâia și ierburile în interiorul cavității, dacă utilizați.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus într-o tigaie mare sau o tigaie din fontă.Prăjiți puiul la cuptor timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 375 cm. f și continuați prăjirea până când sucurile se limpezesc și un termometru introdus în coapsa interioară (dar fără a atinge osul) înregistrează 165 cm.f, cu aproximativ 50 de minute până la 1 oră în plus.
Scoateți puiul din cuptor și puneți-l pe o tăietură.
Lăsați-l să se odihnească cu aproximativ 15 până la 20 de minute înainte de sculptură.