Pui prăjit în tigaie cu Prosciutto, rozmarin și lămâie

Dacă aveți despre 1 oră și 5 minute pentru a petrece în bucătărie, puiul prăjit în tigaie cu Prosciutto, rozmarin și lămâie ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 611 calorii, 35g de proteine, și 50g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de bulion de pui, suc de lămâie, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept De Pui Prăjit Cu Piele Crocantă + Sos De Tigaie Cu Cimbru De Rozmarin, Piept De Pui Prăjit Cu Piele Crocantă + Sos De Tigaie Cu Cimbru De Rozmarin, și Piept De Pui Prăjit Cu Piele Crocantă + Sos De Tigaie Cu Cimbru De Rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți o fontă sau altă tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a ține puiul într-un singur strat sau o tigaie mică, la foc mediu și obțineți-l bine și fierbinte.
Stropiți tigaia cu un număr de 3 de ulei.
Adăugați prosciutto și rozmarin și gătiți, amestecând, până când prosciutto este crocant și ușor rumenit, 3 până la 4 minute. Împingeți în 1 parte a tigaiei. Condimentați puiul pe ambele părți cu o cantitate generoasă de sare și piper și adăugați-l în tigaie, cu pielea în jos, într-un singur strat. Gatiti aproximativ 5 minute pana cand pielea incepe sa se intareasca si sa fie crocanta. Întoarceți și gătiți încă 3 minute. Întoarceți din nou puiul, introduceți tigaia în cuptor și prăjiți până când puiul este fraged și gătit, încă aproximativ 30 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor.
Scoateți puiul și prosciutto din tigaie și aranjați pe un platou pentru a se încălzi în timp ce pregătiți sosul de tigaie.
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de grăsime de pui redată și se întoarce tigaia pe plită. Se amestecă bulionul și sucul de lămâie. Gatiti la foc mediu, razand aromele lipite de fundul tigaiei cu o lingura de lemn, pana se reduc la sirop, 3 pana la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți sosul de tigaie peste pui și serviți imediat.