Pui prăjit în tigaie cu Farro și Herb Pistou

Pui prăjit în tigaie cu Farro și Herb Pistou
Puiul prăjit în tigaie cu Farro și Herb Pistou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 853 calorii, 54g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de sare kosher, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ File De Somon Saut Cu Crustă De Ierburi Cu Pistou, File de somon sotat cu crustă de ierburi cu Pistou, și Salată de pui Farro cu legume prăjite.

Instrucțiuni

1
Bateți 1/3 cană de ulei de măsline, 1 lingură de arpagic șiurmătoarele 7 ingrediente într-un castron mediu. Împărțiți marinada între 2 pungi de congelare din plastic resigilabile (dimensiunea galonului). Condimentați puiul cu2 1/2 lingurițe sare; puneți 1 jumătate de pui în fiecare pungă. Sigilați pungile, eliberând excesul de aer. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
ArpagicArpagic
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați pungile una lângă alta într-o oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Încălziți apapeste foc mediu până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 150 de grade F. opriți căldura,acoperiți și braconați puiul timp de 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Transferați pungile într-un castron mare de apă cu gheațăsă se răcească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți puiuldin pungi; se usucă.
7
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Încălziți legumeleulei într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați jumătăți de pui, cu pielea în jos, așapui se așează pe părțile laterale ale tigaiei. Gatiti, miscati puiul ocazional pentru chiargătit, până când pielea este rumenită peste tot. Flippui și transferați tigaia în cuptor. Prăjițipână când un termometru cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 buc.F,aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
10
Se lasă să se odihnească 10 minute.
11
Pentru a servi, împărțiți Farro cu dovlecei de ghindă și Kale printre farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn SquashAcorn Squash
FarroFarro
KaleKale
12
Așezați chickenon deasupra farro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
13
Stropiți 1/4 cană de iarbă Pistouaround farro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
14
Stropiți 1 linguriță de măsline extravirgineulei peste fiecare farfurie. Strângeți jumătăți de lămâiepeste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
15
Presărați 2 linguri de arpagic peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista