Pui prăjit în tigaie cu Farro și Herb Pistou
Puiul prăjit în tigaie cu Farro și Herb Pistou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 853 calorii, 54g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de sare kosher, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ File De Somon Saut Cu Crustă De Ierburi Cu Pistou, File de somon sotat cu crustă de ierburi cu Pistou, și Salată de pui Farro cu legume prăjite.
Instrucțiuni
Bateți 1/3 cană de ulei de măsline, 1 lingură de arpagic șiurmătoarele 7 ingrediente într-un castron mediu. Împărțiți marinada între 2 pungi de congelare din plastic resigilabile (dimensiunea galonului). Condimentați puiul cu2 1/2 lingurițe sare; puneți 1 jumătate de pui în fiecare pungă. Sigilați pungile, eliberând excesul de aer. Se răcește peste noapte.
Așezați pungile una lângă alta într-o oală mare.
Adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2".
Încălziți apapeste foc mediu până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 150 de grade F. opriți căldura,acoperiți și braconați puiul timp de 50 de minute.
Transferați pungile într-un castron mare de apă cu gheațăsă se răcească, aproximativ 15 minute.
Scoateți puiuldin pungi; se usucă.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Încălziți legumeleulei într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Adăugați jumătăți de pui, cu pielea în jos, așapui se așează pe părțile laterale ale tigaiei. Gatiti, miscati puiul ocazional pentru chiargătit, până când pielea este rumenită peste tot. Flippui și transferați tigaia în cuptor. Prăjițipână când un termometru cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 buc.F,aproximativ 15 minute.
Se lasă să se odihnească 10 minute.
Pentru a servi, împărțiți Farro cu dovlecei de ghindă și Kale printre farfurii.
Așezați chickenon deasupra farro.
Stropiți 1/4 cană de iarbă Pistouaround farro.
Stropiți 1 linguriță de măsline extravirgineulei peste fiecare farfurie. Strângeți jumătăți de lămâiepeste pui.
Presărați 2 linguri de arpagic peste.