Pui Prăjit În Stil Bon Ton

Pui Prăjit În Stil Bon Ton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit în stil Bon Ton. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1044 calorii. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit în stil Bon Ton, Pui Prăjit În Stil Sudic, și Pui prăjit în stil sudic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați pui, asigurându-vă că este acoperit cu marinată. Se răcește, acoperit, amestecând de două ori, aproximativ 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
1
Încălziți uleiul de 2 inci într - o oală lată de 8 până la 9 1/2 litru la foc moderat până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 365 până la 375 de metri cubi F. (oala noastră avea 12 inci lățime și 5 inci adâncime; dacă nu aveți o oală atât de lată, puteți prăji puiul în două loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, amestecați toate ingredientele de dragare într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Dragați fiecare bucată de pui în făină condimentată și puneți-o pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină CondimentatăFăină Condimentată
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Lăsați să stea aproximativ 10 minute.
5
Se prăjește puiul, întorcându-se de câteva ori, 20 până la 25 de minute, sau până se rumenesc, apoi se scurge pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista