Pui Prăjit În Stil Bon Ton

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit în stil Bon Ton. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1044 calorii. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit în stil Bon Ton, Pui Prăjit În Stil Sudic, și Pui prăjit în stil sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Adăugați pui, asigurându-vă că este acoperit cu marinată. Se răcește, acoperit, amestecând de două ori, aproximativ 24 de ore.
Încălziți uleiul de 2 inci într - o oală lată de 8 până la 9 1/2 litru la foc moderat până când un termometru cu grăsimi adânci înregistrează 365 până la 375 de metri cubi F. (oala noastră avea 12 inci lățime și 5 inci adâncime; dacă nu aveți o oală atât de lată, puteți prăji puiul în două loturi.)
Între timp, amestecați toate ingredientele de dragare într-un castron mare.
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Dragați fiecare bucată de pui în făină condimentată și puneți-o pe o foaie mare de copt.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Se prăjește puiul, întorcându-se de câteva ori, 20 până la 25 de minute, sau până se rumenesc, apoi se scurge pe un raft.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.