Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit umplut cu ierburi și brânză. Această rețetă face 1 porții cu 3977 calorii, 199g de proteine, și 267g de grăsime fiecare. Pentru $12.13 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă cremă de brânză, rozmarin, jumătate de usturoi și piper. Începând de la gâtul puiului, folosiți mânerul lingurii de lemn sau degetele pentru a separa cu atenție pielea de carnea de sân, coapse și picioare, având grijă să nu rupeți pielea. Puneți amestecul de brânză cremă sub piele; folosiți degetele pentru a întinde amestecul pe coapse și picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Puneți jumătățile de lămâie în cavitatea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Puneți puiul în tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Periați cu 2 linguri. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Aruncați cartofii cu uleiul rămas și usturoiul într-o tigaie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți puiul și cartofii 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când puiul este gata (165 F), amestecând cartofii la fiecare 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați puiul într-un vas mare de servire, rezervând sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Lăsați puiul să stea 10 min. Lingurați cartofii în jurul puiului. Grăsime degresată din sucuri rezervate în tigaie; aruncați grăsimea. Puneți sucuri peste pui și cartofi.