Pui Prăjit Thailandez

Pui Prăjit Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit Thailandez. Această rețetă face 4 porții cu 1023 calorii, 51G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână copane de pui, ouă, pesmet panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Pui Prăjit Thailandez, Pui Prăjit Thailandez, și Pui Tailandez Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună muștarul de miere, sosul de chili, ouăle și sarea de mare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați copanele de pui într-o pungă mare de plastic sigilabilă; turnați marinata peste pui și sigilați punga. Se lasă să se răcească în frigider cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați firimiturile de pâine în fundul unui vas larg; dragați puiul marinat în firimiturile de pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare. Întindeți ușor puiul pâine în uleiul încins până se rumenesc, 5 până la 7 minute, întorcându-se o dată dacă este necesar pentru a obține o colorare uniformă; transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PanePui Pane
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Gatiti pulpele de pui in cuptorul preincalzit pana cand nu mai sunt roz la os si sucurile se limpezesc, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în ultra hi-def; o ciupire delicată de fir de chile pe finisaj nu împiedică complexitatea răcoroasă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista