Pui Prăjit Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit Thailandez. Această rețetă face 4 porții cu 1023 calorii, 51G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână copane de pui, ouă, pesmet panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Pui Prăjit Thailandez, Pui Prăjit Thailandez, și Pui Tailandez Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună muștarul de miere, sosul de chili, ouăle și sarea de mare într-un bol.
Așezați copanele de pui într-o pungă mare de plastic sigilabilă; turnați marinata peste pui și sigilați punga. Se lasă să se răcească în frigider cel puțin 4 ore.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați firimiturile de pâine în fundul unui vas larg; dragați puiul marinat în firimiturile de pâine pentru a acoperi.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare. Întindeți ușor puiul pâine în uleiul încins până se rumenesc, 5 până la 7 minute, întorcându-se o dată dacă este necesar pentru a obține o colorare uniformă; transferați pe o foaie de copt.
Gatiti pulpele de pui in cuptorul preincalzit pana cand nu mai sunt roz la os si sucurile se limpezesc, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).