Pui Prăjit Sudic
Southern Fried Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1037 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,93 USD pe porție. Un amestec de zară, sare kosher, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit În Tigaie Sudică, Pui Prăjit În Tigaie Sudică, și Pui Prăjit Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ouăle, Zara și condimentul Cajun.
Se amestecă bine, apoi se toarnă peste bucățile de pui, se amestecă și se acoperă bine. După acoperirea puiului, acoperiți și refrigerați peste noapte sau timp de minimum 4 ore.
Preîncălziți uleiul la 300 de grade F într-o friteuză.
Scoateți puiul din marinată și lăsați să stea pe un ecran de copt timp de 5 minute. Acest lucru va permite ca orice marinadă în exces să se scurgă.
Apoi, într-un castron mare, amestecați făina, sarea și piperul, amestecând bine. Dragați puiul marinat în făină. Înveliți bine puiul cu făină, apoi atingeți orice exces.
Adăugați la uleiul încălzit. Prăjiți puiul în loturi până ajunge la 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 13 până la 15 minute. Apoi scoateți din ulei și lăsați orice exces să se scurgă înainte de servire. Acest lucru va permite cărnii să se odihnească înainte de servire. Repetați procesul de gătit cu puiul rămas. (Țineți puiul gătit în cuptor la temperatură scăzută dacă faceți în loturi.)