Pui prăjit rapid cu muștar și usturoi

Pui prăjit rapid cu muștar și usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit rapid cu muștar și usturoi. O porție conține 1056 calorii, 85g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de sos de soia, sare, tabasco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui cu tarhon și usturoi prăjit rapid, Vinetă prăjită cu usturoi-muștar-ierburi, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și muștar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind foarfece de pasăre, tăiați de-a lungul fiecărei părți a coloanei vertebrale a puiului și îndepărtați-o. Întoarceți pieptul de pui cu fața în sus și apăsați pe osul sânului pentru a aplatiza puiul. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați parțial prin ambele părți ale articulației dintre coapse și tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Copane De PuiCopane De Pui
Păsări De CurtePăsări De Curte
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
CuțitCuțit
3
Tăiați parțial prin articulația dintre aripi și sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
4
Într-un castron, amestecați toate ingredientele rămase. Întoarceți pieptul de pui în jos și întindeți-l cu jumătate din amestecul de muștar. Puneți puiul într-o tigaie mare cu pielea în sus; se întinde cu amestecul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Puneți tigaia la foc mare și gătiți puiul până începe să se rumenească, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți puiul timp de 30 de minute, până când pielea se rumeneste și puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Transferați puiul pe o tăietură, tăiați-l în 8 bucăți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista