Pui prăjit persan cu orez uscat de cireș-șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1054 calorii, 102G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, apă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orez Persan Cu Șofran De Vișine, Somon glazurat cu orez uscat de șofran de cireșe, și Pilaf de orez persan cu șofran și rodii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, ceapa, sucul de lămâie, chimenul și jumătate din șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
șofran
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă puiul, se condimentează cu sare și piper și se întoarce la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scurgeți puiul, răzuind ceapa și șofranul și transferați-l într-o tigaie mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofran
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați 1/2 cană de apă, acoperiți cu folie și coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți timp de 25 de minute mai mult sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
7
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați orezul și gătiți până aproape fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Scurgeți orezul într-o strecurătoare și scuturați orice exces de apă. Într-un castron mic, dizolvați șofranul rămas în 1 lingură de apă. Întoarceți orezul în cratiță și amestecați în apa de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o tigaie mică, topiți untul cu vișinele uscate și zahărul. Puneți o treime din orez într-un vas de souffl de 2 litri cu unt. Se acoperă cu jumătate din vișinele și migdalele tăiate. Acoperiți cu jumătate din orezul rămas și vișinele și migdalele rămase. Se acoperă cu un strat final de orez și se toarnă deasupra orice unt rămas. Acoperiți vasul de suflet cu folie și coaceți timp de aproximativ 20 de minute (în timp ce puiul se coace), sau până când orezul este fraged, ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
Migdale Sfărâmate
Cireșe Tartă
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
Creveți Sotați
11
Preîncălziți broilerul când orezul este gata. Fierbeți puiul, cu pielea în jos, timp de 2 minute. Întoarceți puiul și fierbeți până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Transferați puiul într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Turnați sucurile de tigaie într-o barcă caldă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
Creveți Sotați, Decojiți
14
Serviți puiul cu orezul, trecând sucurile de tigaie la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper