Pui Prăjit Marocan
Puiul prăjit marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1167 calorii, 87G de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper cayenne, boia de ardei, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui Prăjit Marocan, Pui De Rodie Prăjit Marocan, și Pui Prăjit Chermoula Marocan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 și poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Într-un castron, amestecați untul cu chimenul, coriandrul, boia dulce, cayenne și scorțișoară și condimentați cu sare și piper.
Se usucă puiul. Frecați jumătate din untul de condimente sub piele și restul peste pui; condimentează cu sare și piper.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus pe un raft într-o tigaie. Împrăștiați ceapa, căței de usturoi, curmale și caise uscate și adăugați 1/2 cană de apă. Prăjiți timp de 30 de minute, până când sânul este ferm și abia începe să se rumenească în pete. Folosind clești, întoarceți pieptul de pui în jos și prăjiți-l timp de 20 de minute mai mult, până când pielea se rumeneste ușor.
Folosind clești, întoarceți pieptul de pui cu fața în sus.
Adăugați încă 1/2 cană de apă. Prăjiți cu aproximativ 20 de minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 175 până la 18
Înclinați puiul pentru a scurge sucurile cavității în tigaie; transferați pasărea pe o tăietură.
Scoateți raftul din tigaie și îndepărtați grăsimea. Puneți tigaia la foc mare.
Adăugați stocul și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite. Sculptați puiul și treceți jusul gros la masă.