Marinat friptură de pui cu Dip usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 711 calorii, 52G de proteine, și 52G de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de căței de usturoi, suc de lămâie, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Prăjit Marinat, Provensal Herb-Pui Prăjit Marinat, și Pui marinat în ulei de usturoi.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti baie de usturoi, lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
1 Ardei Morita Uscat
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Răzuiește într-un bol folosind o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
3
Puneți sarea și usturoiul într-un mortar; zdrobiți cu un pistil până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei; se amestecă cu un bici mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestecul de usturoi și 1 lingură de suc în iaurt. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Iaurt
Suc
6
Pentru a pregăti puiul, scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Carne
Apă
7
Combinați 2 linguri de suc și ingredientele rămase. Frecați amestecul de suc sub pielea slăbită și în interiorul cavității corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Condimente Uscate Freca
8
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți puiul din pungă; așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometru de carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Pentru Pui
11
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
12
Acoperiți puiul liber cu folie și lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.