Pui Prăjit Marinat Cu Baie De Usturoi

Pui Prăjit Marinat Cu Baie De Usturoi
Marinat friptură de pui cu Dip usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 711 calorii, 52G de proteine, și 52G de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de căței de usturoi, suc de lămâie, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Prăjit Marinat, Provensal Herb-Pui Prăjit Marinat, și Pui marinat în ulei de usturoi.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti baie de usturoi, lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Răzuiește într-un bol folosind o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
3
Puneți sarea și usturoiul într-un mortar; zdrobiți cu un pistil până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei; se amestecă cu un bici mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de usturoi și 1 lingură de suc în iaurt. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
SucSuc
6
Pentru a pregăti puiul, scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
ApăApă
7
Combinați 2 linguri de suc și ingredientele rămase. Frecați amestecul de suc sub pielea slăbită și în interiorul cavității corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
8
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți puiul din pungă; așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometru de carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
11
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Acoperiți puiul liber cu folie și lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Se servește cu baie de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista