Pui Prăjit Marinat Cu Baie De Usturoi

Marinat friptură de pui cu Dip usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 711 calorii, 52G de proteine, și 52G de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de căței de usturoi, suc de lămâie, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Prăjit Marinat, Provensal Herb-Pui Prăjit Marinat, și Pui marinat în ulei de usturoi.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti baie de usturoi, lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiește într-un bol folosind o spatulă de cauciuc.
Puneți sarea și usturoiul într-un mortar; zdrobiți cu un pistil până se omogenizează.
Stropiți cu 1 lingură de ulei; se amestecă cu un bici mic.
Adăugați amestecul de usturoi și 1 lingură de suc în iaurt. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti puiul, scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați 2 linguri de suc și ingredientele rămase. Frecați amestecul de suc sub pielea slăbită și în interiorul cavității corpului.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți puiul din pungă; așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometru de carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Acoperiți puiul liber cu folie și lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Se servește cu baie de usturoi.