Pui Prăjit Lent Prăjit

Pui Prăjit Lent Prăjit
Reteta de pui prăjit lent prăjit este gata în aproximativ 2 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de condimente cajun, pui, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Friptură De Porterhouse Prăjită Lent, De Două Ori Prăjită, Aragaz Lent Pui Prăjit Întreg, și Aragaz lent Pui prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade F. Pentru făina condimentată: într-un bol, amestecați bine făina, condimentul Cajun și sarea. Pentru pui: aruncați puiul cu sarea, piperul și 1/2 cană de ulei vegetal și așezați pe hârtie pergament pe o foaie de copt. Gătiți lent în cuptor până când temperatura internă pe un termometru de carne citit instantaneu atinge 165 grade F, aproximativ 2 ore (nu lăsați termometrul să atingă osul). Apoi scoateți puiul și răciți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți o friteuză cu restul de 8 căni de ulei la 400 de grade F. Aruncați puiul răcit cu făina condimentată și prăjiți, în loturi, dacă este necesar, în friteuză, gătind până când pielea se rumeneste, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
ChipsChips
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Servi.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhaus Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere delicioase roșii, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un schnitzel tradițional Jaeger.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista