Pui Prăjit La Grătar Sicilian

Puiul prăjit la grătar Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 638 calorii, 50g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de piper măcinat, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul liber, puteți urma acest fel principal cu Sebastă " pâine cu creveți, fenicul și salată de portocale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Grătar mixt cu salată de lămâie siciliană și Salsa de mentă de migdale, Pui Prăjit La Grătar, și Pui Și Legume Prăjite La Grătar # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
usturoi și 2 lingurițe sare kosher grosieră în mortar cu pistil sau într-un castron mic cu spatele lingurii până se formează pastă.
Bateți sucul de lămâie, apoi uleiul. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Bateți sucul de lămâie, pătrunjelul, uleiul de măsline, usturoiul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mediu.
Așezați 1 pui întreg în fiecare dintre cele 2 pungi de plastic resigilabile. Împărțiți marinada de lămâie între pungi. Sigilați pungile, eliberând excesul de aer. Întoarceți-vă pentru a acoperi puiul cu marinată. Chill pui cel puțin 1 oră și până la 1 zi, de cotitură sac ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu). Dacă utilizați grătar cu gaz cu 2 arzătoare, aprindeți 1 arzător. Dacă utilizați grătar cu gaz cu 3 arzătoare, nu aprindeți arzătorul Central. Dacă utilizați grătar cu cărbune, brichete ușoare în coș și turnați pe 1 parte a grătarului inferior (va trebui să aprindeți mai multe brichete în coș pentru a umple în timpul grătarului).
Scoateți puii din marinată.
Presărați puii în interior și în exterior cu sare și piper. Legați picioarele împreună.
Așezați puii, cu pieptul în jos, peste partea neluminată a grătarului. Acoperiți și grătați puii 45 de minute, ajustând nivelurile de gaz dacă utilizați grătar cu gaz sau reglați orificiile de ventilație și adăugați mai mult cărbune după cum este necesar dacă utilizați grătar cu cărbune pentru a menține temperatura grătarului între 350 și 400 F. Rotiți puii cu pieptul în sus. Acoperiți și grătiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de metri cubi F., continuând să mențină temperatura grătarului între 350 de metri cubi și 400 de metri cubi F, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Transferați puii pe suprafața de lucru; lăsați să se odihnească 10 minute.
Sculpta puii și se transferă pe platou. Aranjați lămâi la grătar, anghinare pentru copii și vinete în jurul găinilor. Puneți câteva stropi mediteraneene peste pui și legume.
Se ornează cu lămâi la grătar pentru stoarcere.