Pui prăjit la cuptor cu nucă și rozmarin

Puiul prăjit la cuptor cu nuc și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, panko, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Rozmarin Prăjit La Cuptor, Pui Prăjit La Cuptor Cu Rozmarin-Lămâie, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Saramură De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați zeama și muștarul într-un vas puțin adânc, amestecând cu un bici.
Adăugați puiul în amestecul de zară, întorcându-se la strat.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați panko în tigaie; gatiti 3 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Combinați panko, nuci și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un vas superficial.
Scoateți puiul din amestecul de zară; aruncați amestecul de zară. Dragă pui în amestec panko.
Aranjați o grătar pe o foaie mare de copt; suport pentru haine cu spray de gătit. Aranjați puiul pe raft; acoperiți puiul cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 13 minute sau până când puiul este gata.
Garnisiți cu frunze de rozmarin, dacă doriți.