Pui Prăjit Glazurat
Puiul prăjit glazurat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și דל פחמימות,ă are 626 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână piper, sare, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Glazurat, Pui Prăjit Cu Glazură Balsamică, și Maple Glazurate Pui Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; rezervă jumătate din amestec.
Tăiați puiul în jumătate și presărați uniform cu sare și piper.
Puneți puiul într-o pungă mare de congelator și turnați jumătate din amestecul teriyaki peste pui; sigilați punga și răciți 8 ore, întorcând puiul, dacă doriți.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe o tigaie cu jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până când un termometru de carne introdus în coapsa de pui înregistrează 18
Periați cu amestec teriyaki rezervat.