Pui Prăjit Glazurat

Pui Prăjit Glazurat
Puiul prăjit glazurat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,09 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și דל פחמימות,ă are 626 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână piper, sare, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Glazurat, Pui Prăjit Cu Glazură Balsamică, și Maple Glazurate Pui Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; rezervă jumătate din amestec.
2
Tăiați puiul în jumătate și presărați uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
3
Puneți puiul într-o pungă mare de congelator și turnați jumătate din amestecul teriyaki peste pui; sigilați punga și răciți 8 ore, întorcând puiul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
5
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe o tigaie cu jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până când un termometru de carne introdus în coapsa de pui înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Periați cu amestec teriyaki rezervat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista