Pui Prăjit Extra Crocant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit Extra crocant. Această rețetă face 4 porții cu 891 calorii, 70g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați puiul tăiat, amestecul de clătite, amestecul de condimente pentru salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amestecul de clătite, puteți urma acest fel principal cu Crepes cu praline de arțar-nuc și CR Aproximme fra aprox. che ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Extra Crocant Coreean, Pui Prăjit De Casă Extra Crocant, și Pui Prăjit Picant Extra Crocant pentru rețete similare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.