Pui Prăjit Dublu

Pui Prăjit Dublu
Rețeta de pui prăjit dublu este gata în aproximativ 10 ore și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest curs principal are 448 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de masă, făină, zară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Zară Dublă, Pui prăjit dublu și lapte bătut Begian Waffles, și Pui Prăjit Triplu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați găinile și puneți-le într-un castron mare. (Asigurați-vă că vă spălați mâinile după ce manipulați păsările de curte crude.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă balsamicul și rozmarinul și se toarnă peste găini. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Gât De PuiGât De Pui
3
A doua zi, scoateți puiul și aruncați balsamul. Într-un castron curat, aruncați puiul cu laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Scoateți bucățile de pui, rezervând laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
5
Turnați acoperirea cu orez Arborio într-o pungă sau recipient mare de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Adăugați puiul în loturi, tremurând pentru a acoperi. Puneți puiul înapoi în zară, adăugând mai mult zară, dacă este necesar, pentru a acoperi toate bucățile. Înmuiați bucățile de pui în amestecul de orez pentru a le draga, apoi înmuiați-le cu grijă din nou în zară, apoi înmuiați a doua oară în amestecul de orez. Pat bine pentru a elimina excesul de făină. Refrigerați puiul acoperit timp de cel puțin 1 oră pentru a permite acoperirea să adere la carnea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
7
Încălziți aproximativ 2 inci de ulei de arahide într-o tigaie grea sau tigaie la foc mediu-mare la 335 grade F. alunecați o parte din bucățile de pui cu pielea în jos în uleiul fierbinte. Nu supraaglomerați; prăjiți în loturi (sau 2 skillets separate), dacă este necesar. Gatiti pana cand puiul este fiert si maro auriu, aproximativ 10-15 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scurgeți bine pe un suport de sârmă sau prosoape de hârtie mototolite și serviți. Poate fi consumat cald, rece sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Puneți orezul într-un blender și macinați până când este foarte fin. Se agită într-un castron mare și se adaugă semolina, făina, sarea și piperul. Aruncați până se amestecă bine. A se păstra într-un recipient sigilat în congelator pentru a menține prospețimea maximă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Nota bucătarului: acesta este un loc în care folosesc sare de masă. În general, prefer sarea kosher și sarea gri, dar sarea kosher este prea grea și nu va rămâne distribuită pe toată suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în ultra hi-def; o ciupire delicată de fir de chile pe finisaj nu împiedică complexitatea răcoroasă.
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista