Pui prăjit cu vinaigretă balsamică
Rețeta de pui la prăjit cu vinaigretă balsamică se poate face în aproximativ 3 ore și 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 372 de calorii. Funcționează bine ca fel principal. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 104 ar spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu puțină sare, sare și piper, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Rețete similare sunt puiul prăjit cu vinaigretă balsamică, puiul prăjit cu vinaigretă balsamică și morcovii prăjiți într-o vinaigretă balsamică.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Bateți oțetul, muștarul, sucul de lămâie, usturoiul, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un castron mic pentru a se amesteca.
Combinați vinaigreta și bucățile de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă; sigilați punga și aruncați pentru a acoperi. Dați la frigider, întorcând bucățile de pui din când în când, pentru cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți puiul din pungă și aranjați bucățile de pui pe o tavă mare unsă cu unt. Se prăjește până când puiul este gătit, aproximativ 1 oră. Dacă puiul tău se rumenește prea repede, acoperiți-l cu folie pentru timpul rămas de gătit.
Transferați puiul pe un platou de servire.
Puneți tava de copt pe un arzător la foc mediu-mic.
Bateți bulionul de pui în bulionul, răzuind bucățile rumenite de pe fundul foii de copt cu o lingură de lemn și amestecându-le cu bulionul și cu picăturile din tigaie.
Stropiți cu picături din tigaie peste pui.
Presărați coaja de lămâie și pătrunjel peste pui și serviți.