Pui prăjit cu unt de rozmarin-portocaliu

Pui prăjit cu unt de rozmarin-portocaliu
Puiul prăjit cu unt de rozmarin-portocaliu este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 1476 calorii, 102G de proteine, și 107G de grăsime. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, șalotă, pui prăjit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Pui prăjit cu unt de rozmarin-portocaliu, Pui prăjit cu unt cu portocală și rozmarin, și Friptură De Oală De Rozmarin-Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 400 F. carne tocată 1 eșalotă; se amestecă cu unt, rozmarin și coaja într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Pat de pui uscat. Folosind degetele, slăbiți pielea din pieptul de pui, picioarele și coapsele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
3
Se presară cavitatea de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
4
Întindeți jumătate de unt de rozmarin-portocaliu sub pielea de pui. Legați picioarele de pui împreună pentru a menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți untul rămas peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
7
Așezați raftul într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Adăugați gâtul și inima de pui rezervate în tigaie, apoi ceapa, morcovii și țelina. Se toacă 2 șalote; se adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați puiul, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Friptura de pui până când termometrul de carne introdus în partea cea mai interioară a coapsei înregistrează 180 F., amestecând legumele în tigaie ocazional, aproximativ 1 oră 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
LegumeLegume
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
10
Transferați puiul pe platou. Cort cu folie în timp ce faceți sos (nu curățați tigaia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Așezați aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Adăugați vin în tigaie; fierbeți până când cea mai mare parte a vinului se evaporă, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați bulion. Se fierbe până când sosul se reduce la 1 1/2 căni, amestecând des, aproximativ 6 minute. Se strecoară în ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni; aruncați solidele. Lingura de grăsime din partea de sus a sosului. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
14
Serviți puiul cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista