Pui prăjit cu unt de rozmarin-portocaliu
Puiul prăjit cu unt de rozmarin-portocaliu este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 1476 calorii, 102G de proteine, și 107G de grăsime. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, șalotă, pui prăjit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Pui prăjit cu unt de rozmarin-portocaliu, Pui prăjit cu unt cu portocală și rozmarin, și Friptură De Oală De Rozmarin-Portocaliu.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 400 F. carne tocată 1 eșalotă; se amestecă cu unt, rozmarin și coaja într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Pat de pui uscat. Folosind degetele, slăbiți pielea din pieptul de pui, picioarele și coapsele.
Se presară cavitatea de pui cu sare și piper.
Întindeți jumătate de unt de rozmarin-portocaliu sub pielea de pui. Legați picioarele de pui împreună pentru a menține forma.
Întindeți untul rămas peste pui.
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați raftul într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați gâtul și inima de pui rezervate în tigaie, apoi ceapa, morcovii și țelina. Se toacă 2 șalote; se adaugă în tigaie.
Așezați puiul, pieptul în sus, pe raft în tigaie. Friptura de pui până când termometrul de carne introdus în partea cea mai interioară a coapsei înregistrează 180 F., amestecând legumele în tigaie ocazional, aproximativ 1 oră 40 de minute.
Transferați puiul pe platou. Cort cu folie în timp ce faceți sos (nu curățați tigaia).
Așezați aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați vin în tigaie; fierbeți până când cea mai mare parte a vinului se evaporă, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion. Se fierbe până când sosul se reduce la 1 1/2 căni, amestecând des, aproximativ 6 minute. Se strecoară în ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni; aruncați solidele. Lingura de grăsime din partea de sus a sosului. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți puiul cu sos de tigaie.