Pui prăjit cu unt de lămâie și tarhon

Pui prăjit cu unt de lămâie și tarhon
Friptura de pui cu lămâie și unt de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 835 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, pui, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pui prăjit cu struguri, castane și unt de tarhon, Pui prăjit cu miere cu unt de lămâie-tarhon, și Friptură de miel cu tarhon-unt de mentă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă untul, coaja, tarhonul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
UntUnt
PiperPiper
SareSare
3
Se usucă puiul și se aranjează, cu pielea în sus, într-o tigaie de prăjire superficială (adâncime de 1 inch). Slăbiți pielea de pui lucrând ușor degetele între piele și carne, menținând pielea atașată pe 1 parte și având grijă să nu rupeți pielea. Frecați amestecul de unt uniform sub pielea fiecărei bucăți de pui, apoi frecați partea superioară a puiului cu untul rămas pe mâini. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți puiul în mijlocul cuptorului până când un termometru cu citire instantanee a introdus 2 inci în partea cărnoasă a puiului (nu atingeți osul) înregistrează 170 F, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista