Friptura de pui cu unt de ierburi, ceapă și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1500 calorii, 102G de proteine, și 110g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica toate scop făină, semințe de fenicul, vin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi, Pui prăjit cu usturoi-ierburi cu cartofi, morcovi și ceapă, și Pui prăjit cu picături de tigaie cu ierburi și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă untul, ierburile tocate, semințele de fenicul și 1/2 linguriță sare grosieră în castron; se amestecă bine. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Sare Grosieră
Unt
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Presărați cavitatea principală de pui cu sare și piper; umpleți cu crenguțe de ierburi. Începând de la capătul gâtului, glisați degetele sub pielea pieptului și partea superioară a picioarelor, slăbind pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
4
Întindeți 3 linguri de unt de plante sub piele pe piept și carnea superioară a piciorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
5
Așezați puiul pe raft într-o tigaie mare de prăjire; legați picioarele împreună pentru a ține forma. Împrăștiați ceapa în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Periați puiul și ceapa cu 2 linguri de unt de plante; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Unt
Ceapă
7
Pui fript 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
8
Scoateți tigaia din cuptor. Împrăștiați căței de usturoi în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Periați puiul, ceapa și usturoiul cu 1 lingură de unt de plante. Friptură de pui și legume 30 de minute. Rezervați 1 lingură de unt de plante pentru sos; periați restul pe pui și legume. Continuați să prăjiți până când puiul este auriu și termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 180 de metri F, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Introduceți lingura de lemn în cavitatea principală; înclinați puiul astfel încât sucurile să se scurgă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Legume
Pui întreg
Unt
Usturoi
Ceapă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Termometru De Bucătărie
Tigaie
10
Transferați puiul pe platou; înconjoară cu ceapă și usturoi. Cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Setați tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
12
Adăugați bulion și vin; aduceți la foc mic, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
13
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare a sticlei. Scoateți grăsimea; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
14
Se toarnă sucuri în cratiță medie. Se amestecă rezervat 1 lingură de unt de plante și făină într-un castron mic pentru a netezi pasta. Aduceți sucurile de tigaie la foc mic; bateți în pastă. Sosul se fierbe până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.