Pui prăjit cu umplutură de ciuperci-orz

Pui prăjit cu umplutură de ciuperci-orz
Friptura de pui cu umplutura de ciuperci-orz este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 669 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, crenguțe de cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu alune, orz și cacao ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Găini Cornish Cu Umplutură De Orz-Ciuperci, Friptură de carne de vită cu umplutură de ciuperci, și Friptură de coroană cu umplutură de ciuperci de Broccoli.

Instrucțiuni

1
Combinați porcini și 1 cană de apă clocotită; acoperiți și lăsați să stea 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui. Umpleți crenguțele de cimbru și sferturile de ceapă în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Copane De PuiCopane De Pui
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scurgeți porcini într-o strecurătoare peste un castron; rezervați 2/3 cană lichid. Taie porcini.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
9
Se toarnă picături de pui în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Scurgeți picăturile într-o cratiță mică, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Adăugați făina în picături, amestecând cu un tel până se omogenizează; gatiti 1 minut la foc mediu, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Adăugați 1/3 cană lichid de înmuiere a ciupercilor și 1 1/2 cană bulion, amestecând cu un tel; gatiti 8 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent cu un tel. Se amestecă 1/2 linguriță sare; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
14
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Adăugați porcini și ciuperci buton; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă jumătate din amestecul de ciuperci în sos; acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
16
Adăugați restul de 1/2 cană de bulion, restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, restul de 1/3 cană de lichid de înmuiere a ciupercilor, 1 cană de apă și orz în amestecul de ciuperci rămas într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când orzul este fraged. Se amestecă 2 lingurițe de cimbru tocat și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
17
Scoateți și aruncați pielea de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18
Serviți puiul cu umplutură și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista