Puiul prăjit cu tarhon Jus este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1232 calorii, 92g de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pui, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați spatchcocked skillet pui prăjit cu tarhon, Pui prăjit cu miere cu lămâie și tarhon, și Pui cu tarhon și usturoi prăjit rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați puiul într-o tigaie mică. Frecați 1 lingură de unt peste pui și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 1 oră și 20 de minute, rotind tigaia o dată, până când pielea este rumenită și crocantă și puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Între timp, într-o cratiță medie, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați vârfurile aripilor, gâtul, pipota, ceapa și morcovul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se adaugă vinul și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Într-o tigaie mare, aduceți 1/2 inch de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați apăsările de zahăr și gătiți la foc mare până când este verde strălucitor, dar încă crocant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
9
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
10
Ștergeți tigaia și încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se adaugă ciupercile albe, se condimentează cu sare și piper și se fierbe la foc mare timp de 1 minut. Se amestecă și se gătește la foc moderat până când sucurile emanate se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați ciupercile de stridii, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Se amestecă și se gătește până se rumenesc peste tot, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De Stridii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
14
Adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
15
Scoateți amestecul de ciuperci de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
16
Când puiul este gata, înclinați-l pentru a elibera sucurile din cavitate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Transferați puiul pe o placă de sculptură și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18
Se toarnă sucurile de tigaie în cratiță cu stocul, răzuind în orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
19
Adăugați crenguțele de tarhon și fierbeți bulionul la foc moderat timp de 5 minute. Strecurați jusul printr-o sită într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Se fierbe la foc mare până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 4 minute. Se amestecă jumătate din frunzele de tarhon și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20
Reîncălziți ciupercile la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
21
Adăugați restul de 1/2 lingură de unt și zahărul albit se fixează și gătiți, amestecând, până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă frunzele de tarhon rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
22
Tăiați puiul și aranjați pe 4 farfurii. Lingurați ciupercile și zahărul se fixează alături și treceți jusul la masă.