Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port

Pui prăjit cu struguri roșii, ceapă perlată caramelizată și sos de tigaie Port
Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 312 de fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă și struguri de perle glazurate, Struguri Prăjiți + Ceapă Perlată, și Ceapă perlată glazurată în Port cu frunze de dafin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Puneți puiul într-o tigaie mare din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Stropiți cu uleiul de măsline și oțetul balsamic și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Puneți tigaia în cuptor și gătiți timp de 15 minute. Ungeți puiul cu sucurile, apoi adăugați strugurii, usturoiul și ceapa perlată. Gatiti, ungand la fiecare zece minute sau cam asa ceva, pana cand puiul este fiert, 30 pana la 40 de minute. Când ați terminat, puneți puiul, ceapa și strugurii pe un platou și acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
StruguriStruguri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Cu grijă, așezați tigaia pe plită. Folosind o lingură, îndepărtați cât mai mult ulei din tigaie. Întoarceți căldura la mediu și turnați în port. Folosind o lingură de lemn, răzuiți fundul pentru a se disloca în bucăți rumenite. Reduceți până când lichidul începe să arate ca un sos, cinci până la șapte minute. Opriți focul și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
PortPort
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați puiul în bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Serviți bucățile de pui cu strugurii prăjiți, ceapa perlată și sosul de port.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
StruguriStruguri
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
PortPort
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista