Pui prăjit cu sos de clementină și afine

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul prăjit cu sos de clementină și afine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1055 calorii, 85g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui cu sodiu, pui, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi Clementina, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare sunt Sos De Clementină De Afine, Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie, și Pui prăjit cu Risotto de cartofi dulci și sos de afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați sare și piper sub pielea slăbită și presărați în cavitatea corpului.
Așezați sferturile de clementină în cavitate.
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Întoarceți puiul, pieptul în sus; coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează 18
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Așezați sucul de portocale, merisoarele și zahărul într-o tigaie cu sos mediu. Gatiti la mediu-mare timp de 5 minute sau pana cand afinele apar; adăugați bulion de pui.
Combinați amidonul de porumb și vinul într-un vas mic și amestecați în amestecul de afine. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă secțiunile de clementină.