Pui prăjit cu sos de cinci condimente

Pui prăjit cu sos de cinci condimente
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul prăjit cu sos de cinci condimente ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 671 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pui prăjit, unt, fâșii de coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Pui Fript Cu Cinci Condimente, Pui Fript Cu Cinci Condimente, și Pui fript cu cinci condimente, soia și lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tocați frunze cu pene pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FeniculFenicul
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3
Scoateți și aruncați tulpinile.
4
Tăiați becul în sferturi.
5
Așezați 1 sfert de fenicul, 6 crenguțe de cimbru, 4 căței de usturoi, pene de lămâie, 1/2 băț de scorțișoară și cuișoare întregi în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Cuișoare întregiCuișoare întregi
FeniculFenicul
6
Combinați frunzele de fenicul, uleiul, 3/4 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe. Frecați amestecul de sare sub piele. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui. Legați picioarele împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
7
Așezați puiul pe raftul unei tigaie. Aranjați restul de 4 căței de usturoi, sferturile de fenicul rămase și ceapa în fundul tigaiei de prăjire; așezați raftul cu puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Pui întregPui întreg
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Adăugați restul de 6 crenguțe de cimbru, restul de jumătate de băț de scorțișoară, vin, bulion, coajă de portocală și anason stelat pe fundul tigaiei; ungeți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Anason StelatAnason Stelat
Pui întregPui întreg
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți la 375 timp de 40 de minute; ungeți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
15
Se toarnă picături în pungă; lăsați să stea 5 minute (grăsimea va crește). Sac de etanșare; decupați 1 colț inferior al sacului.
16
Scurgeți picăturile în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Gatiti la foc mediu, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite, până la redus la 1 1/4 cani.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
17
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, caise și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
UntUnt
PiperPiper
SareSare
18
Serviți sosul cu pui; aruncați pielea înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista