Pui prăjit cu sos de anason stelat, morcovi de ghimbir și mazăre
Puiul prăjit cu sos de anason stelat, morcovi de ghimbir și mazăre Snap ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu sos de anason stelat, morcovi de ghimbir și mazăre, Anason stelat și pui fiert cu ghimbir, și Morcovi prăjiți și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pui: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Curățați puiul și presărați întreaga pasăre, în interior și în exterior, cu sare și piper. Umpleți pasărea cu portocalele, usturoiul, ceapa, țelina, rozmarinul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Pui întreg
Portocaliu
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
3
Așezați puiul pe un suport într-o tigaie și coaceți timp de 20 de minute. Dacă puiul se rumeneste prea repede, întoarceți cuptorul la 375 de grade F și gătiți până când temperatura internă a puiului este de 165 de grade, aproximativ 1 oră 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
4
Scoateți puiul din cuptor, cort cu folie și lăsați să se odihnească 30 de minute. În timp ce puiul gătește, lucrați la garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Pentru mazărea de zăpadă și morcovi: umpleți o oală mare cu apă, condimentați cu sare și aduceți la fierbere. Pregătiți o baie de gheață punând cuburi de gheață și apă într-un castron. Pune deoparte. Aruncați mazărea în apa clocotită și gătiți până la al dente. Asigurați-vă că testați mazărea în timp ce gătesc pentru a preveni gătitul excesiv. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta mazărea de zăpadă din apă și aruncați-vă în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și Morcovi
Gheață
Mazăre De Zahăr
Mazăre De Zăpadă
Apă
Mazăre
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți din gheață când se răcește și rezervați până la service.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
7
Puneți morcovii, ghimbirul, 1 linguriță de sare, 2 lingurițe de unt și zahăr brun într-o tigaie sotată și adăugați apă până când morcovii abia sunt acoperiți. Morcovii trebuie să fie într-un singur strat. Puneți la foc mare și gătiți până când toată apa este aproape evaporată. Acoperiți și puneți deoparte pentru service.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Morcov
Unt
Ghimbir
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Combinați bulionul, sosul de soia, semințele de anason, mierea, oțetul, uleiul de susan și cimbru și reduceți până când sosul acoperă spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason
Ulei De Susan
Sos De Soia
Oțet
Miere
Sos
Stoc
Cimbru
2
Odată ce puiul s-a odihnit, sculptați pasărea îndepărtând picioarele de pe coapse și tăind sânii în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Se toarnă orice sucuri care s-au adunat în tigaie în sos și se ține cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pentru a termina mazărea, încălziți o tigaie sotată la foc mediu și adăugați 1 lingură de unt. Odată ce este bulbuc, adăugați usturoiul și mazărea. Se condimentează cu sare și piper. Pentru a termina morcovii, reîncălziți ușor la foc mediu și adăugați restul de 1 lingură de unt pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Mazăre De Zahăr
Morcov
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Odată ce totul este fierbinte, serviți o bucată de carne albă și întunecată garnisită cu morcovi, mazăre și stropită cu sos.