Pui prăjit cu sos de ananas-Curry

Pui prăjit cu sos de ananas-Curry
Puiul prăjit cu sos de ananas-Curry este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 665 calorii, 51G de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână lemongrass, ghimbir, concentrat de suc de ananas-portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pulpe de pui curry prăjite cu sos de chimen iaurt, Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă, și Homar Pocat cu unt de cocos cu sos de curry verde ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o strecurătoare într-o măsură de sticlă de 2 litri sau într-un bol mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste părți. Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron mediu; aruncați lichidul. Puneți brânza de iaurt deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați 1/3 cană de lămâie, 6 căței de usturoi și ghimbir feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
GhimbirGhimbir
4
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Lingura lemongrass amestec în cavitatea corpului. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne; frecați sarea sub pielea slăbită. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
CarneCarne
ApăApă
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Așezați puiul, cu pieptul în jos, pe un suport acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
6
Se toarnă apă într-o tigaie de prăjire superficială; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 55 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați ceapa și curry; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă 1 lingură de lămâie, 1 lingură de ghimbir și 2 căței de usturoi; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă bulionul și se concentrează; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând sosul. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
GhimbirGhimbir
BulionBulion
Pudră De CurryPudră De Curry
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
11
Se amestecă sosul de pește și extractul de nucă de cocos în brânza de iaurt. Adăugați treptat sosul de ananas fierbinte, amestecând constant cu un bici. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
AnanasAnanas
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Așezați o pungă de plastic cu fermoar rezistent într-o măsură de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
13
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Scurgeți picăturile în amestecul de iaurt, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
15
Serviți puiul cu sos de ananas-curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
AnanasAnanas
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista