Pui Prăjit Cu Saramură

Pui Prăjit Cu Saramură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit cu saramură. O porție conține 284 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, semințe de coriandru, ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Pui Prăjit Cu Saramură, Pui Prăjit Cu Saramură Bourbon, și Pui Prăjit Cu Ceai Dulce.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un vas de copt din sticlă și turnați saramura peste pui. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 12-24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Scoateți puiul din saramură, îndepărtați boabele de piper lipite de piele și lăsați puiul să se usuce ușor pe o grătar în timp ce pregătiți Zara și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
3
Într-un castron mare, amestecați Zara cu 1 lingură de sare. Într-un alt castron mare, amestecați împreună făina cu sarea și condimentele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Dragați puiul câte 4 bucăți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Transferați în zară, agitând ușor vasul pentru a acoperi puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați puiul înapoi în făină, având grijă să nu răzuiți aluatul. Agitați ușor vasul pentru a acoperi puiul cu făină, apoi transferați bucățile într-o grătar, având din nou grijă să nu răzuiți aluatul. Repetați cu bucățile rămase de pui și lăsați să se usuce pe grătar timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
7
Se toarnă uleiul într-o oală de 5 litri și se încălzește la o temperatură de 350 km F. Gatiti carnea alba si neagra separat la foc mediu. Uleiul se va răci la aproximativ 300 de litri f după adăugarea puiului; aceasta este căldura corectă pentru gătitul puiului. Gatiti 5 minute, apoi intoarceti puiul si gatiti inca 10 minute pentru carnea alba si 12 minute pentru carnea inchisa la culoare. Dacă puiul devine prea întunecat, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge pe o grătar și se repetă cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Se servește cald sau rece.
1
Se toarnă 4 căni de apă rece într-o oală și se fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se adaugă zahărul, sarea, frunza de dafin, boabele de piper și semințele de coriandru. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ZahărZahăr
SareSare
1
Pielea de pui trebuie să fie curată, fără uscare și fără miros. Nu ar trebui să arate lipicios. Nu folosiți o placă de tăiat din lemn pentru pui; am acasă o placă de plastic pe care o folosesc doar pentru carne și păsări de curte și vă recomand să faceți același lucru. Asigurați-vă că vă spălați bine placa de tăiat după tăierea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
De la inspirat de ingrediente de Bill Telepan și Andrew Friedman. 2004 de Bill Telepan. Retipărit cu permisiunea Simon & Schuster, Inc.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista